Politiske saker til årsmøte i Nord-Fron Arbeiderparti

Nord-Fron Arbeiderparti har som mål å være et politisk verksted som utarbeider politikk til både lokalt-, regionalt- og nasjonalt nivå.   I nyhetsbrev fra Nord-Fron Arbeiderparti 23. januar ble alle medlemmer oppfordret til å sende inn forslag på politiske saker til årsmøtet. Kvam Arbeiderlag og Midt-Gudbrandsdal AUF har blitt oppfordret til å utarbeide forslag til politiske saker på sine årsmøter. Enkelt-medlemmer som gjennom året har tatt opp saker uformelt med styremedlemmer har blitt kontaktet enkeltvis, og blitt oppfordret til å fremme disse formelt som forslag på årsmøtet.  

Styret har mottatt tre (3) saker fra Kvam Arbeiderlag, vedtatt på deres årsmøte 31. januar, og ett (1) forslag fra styret i Midt-Gudbrandsdal AUF. Det er i tillegg mottatt seks (6) forslag innsendt av enkeltmedlemmer. Totalt ti (10) forslag til politiske saker. Det er i tillegg mulig å fremme benkeforslag, og endringsforslag på årsmøtet.  

Forslagene er behandlet på styremøte i Nord-Fron Arbeiderparti 6. februar, og legges fram for årsmøtet med styrets innstilling.